TRANSFORMATIECOACHING | HEALING | READING | TRAINING | HUMAN DESIGN

Aanbod


Graag help ik jou om de helende reis naar jezelf te maken. Je vrijheid weer te vinden. Je weer te verbinden met je authentieke zelf, waardoor jouw leven weer gaat stromen. Neem rustig een kijkje in onderstaand aanbod. En schroom niet om bij vragen contact met me op te nemen.


Transformatiecoaching

Diepgaande holistische coaching en healing die werkt op alle lagen van je bestaan: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Gecombineerd met Human Design.

 

Lichter Leven programma

Een life changing innerlijke reis van 10 sessies waarin je leert je volle potentieel te leven vol liefde, geluk en flow. Individueel of groepsgewijs.

 

Energetische reading

Laat je energieveld lezen en krijg de inzichten, tools en heling die jij nu nodig hebt.

 

Human Design

Leer leven volgens jouw unieke blauwdruk op basis van je geboortedatum, -plaats en tijd. Laat je op weg helpen met jouw unieke gebruiksaanwijzing.

 

Relaties opschonen
(koorden doorknippen)

Het transformeren van energetische banden en haken tussen jou en een persoon of groep. Om de band te verbeteren of juist los te komen van iemand.

 

Combinatie op maat

Een combinatie van opties is ook mogelijk. Neem contact met me op of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We bespreken en voelen dan wat het beste past bij jouw hulpvraag.

 


Liever eerst even kennismaken?

Dat kan! Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten, telefonisch of online.