READING | HEALING | TRAINING | HUMAN DESIGN

Human Design: je unieke blauwdruk


Wist je dat iedereen geboren is met een eigen unieke gebruiksaanwijzing? Een weergave van je persoonlijke eigenschappen die vertelt waarom je hier bent en hoe jij je leven het beste kan leven? Het ligt allemaal vast en is simpel op te vragen. Het enige dat je ervoor nodig hebt: je geboortedatum, -tijd en -plaats. Welkom in de wondere wereld van Human Design.

Sinds ik de strategie van mijn Human Design volg, is mijn leven één grote magie en ervaar ik steeds meer flow, rust en energie. Het is zo ontzettend waardevol om jezelf goed te kennen. Ik ben gefascineerd door dit systeem en vertel je er graag meer over.

 

Human Design chart

Wat is Human Design?

Human Design is een systeem dat inzicht geeft in je talenten en uitdagingen op basis van je geboortedatum en exacte geboortetijd en -plaats. De stand van de planeten op dat moment heeft jouw blauwdruk bepaald. Hoe je bent geprogrammeerd, wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij jou past. Human Design vertelt hoe jij het beste keuzes kan maken en wat jouw doel in dit leven is. Een fantastische tool om jezelf beter te leren kennen en je authentieke zelf te worden. Als je gaat leven volgens de strategie van je design, ga je het leven leiden dat bij je past. En gaat alles steeds moeitelozer.

Het complexe Human Design-systeem brengt verschillende oude wijsheden en moderne wetenschap bij elkaar. Het combineert elementen uit de astrologie, de chakraleer, de Chinese I’Ching, de Kabbala en kwantumfysica. Het model is in 1987 intuïtief ontstaan door de Canadese Robert Allan Krakower, beter bekend als Ra Uru Hu. In 8 dagen kreeg hij de informatie over de universele werking van het systeem door via een stem. Hoewel hij een sceptische wetenschapper was die niet open stond voor het mystieke, ging hij aan de slag met het systeem. Nadat hij talloze mensen een Human Design-analyse had gegeven, had hij maar één conclusie: wow, het systeem klopt!

Human Design beschrijft de energie-uitwisseling binnen ieder individu en tussen mensen. We hebben elkaar allemaal nodig. Iedereen heeft een uniek stukje van de puzzel. Als iedereen volgens zijn eigen unieke Human Design leeft, dan is de hele wereld in harmonie. Als een grote puzzel waarvan de stukjes perfect in elkaar passen. 

Gratis Human Design chart

Jouw persoonlijke Human Design chart kun je hier gratis downloaden.
Het vergt wat kennis om je chart af te lezen. Schrik dus niet als het model je duizelt als je dit voor het eerst ziet. Voor wie net start met Human Design, zijn het type en de strategie het belangrijkste om mee aan de slag te gaan. Er zijn vier types: de Manifestor, de Generator (waaronder de Manifesting Generator), de Projector en de Reflector. Elk type heeft een ander werkend aura.

 

Human Design types en hun aura

Human Design basisreading

Wie een beetje wil snappen hoe het systeem werkt en hoe je de chart afleest, moet best wat tijd en energie op Google of in boeken en podcasts doorbrengen. Geen zin in? Kan ik me helemaal voorstellen! Klop maar lekker bij mij aan. Met veel liefde en passie help ik je in een Human Design-reading van 1,5 uur à 2 uur op weg met jouw design. 

Wat ontvang je bij de basisreading?

In de persoonlijke basisreading ontvang je alles wat je moet weten over de basiselementen in je chart:

 • Type
 • Strategie
 • Autoriteit
 • Signature
 • Not-self theme
 • Profiel
 • Centra

Na de sessie ontvang je een uitgebreid persoonlijk rapport (Engelstalig) met daarin alle gegevens van jouw chart. Zodat je de handleiding voor jouw leven ook als naslagwerk op papier hebt.

 

Auto op zonnige weg met routekaart

Na de basisreading:

 • snap je beter hoe jij in elkaar zit en hoe jouw energiesysteem werkt;
 • heb je inzicht in jouw rol in de wereld en hoe jij je verhoudt tot anderen;
 • beschik je over jouw unieke persoonlijke strategie voor meer rust, balans, plezier, flow en energie;
 • weet je hoe je voortaan de beste keuzes maakt;
 • kun je praktisch aan de slag met jouw Human Design-experiment. Een magische reis naar jouw ware zelf;
 • en vier je een feestje van herkenning omdat er veel puzzelstukjes van jezelf op hun plek zijn gevallen :-)

 

Human Design bij readings en andere sessies

Ook bij readings en energetische koordensessies neem ik indien gewenst je Human Design mee. Dit is gratis en vrijblijvend. Als je vooraf je geboortegegevens met me deelt, download ik je chart en houden we die erbij gedurende het traject. Hierdoor zijn de sessies nóg beter afgestemd op jouw unieke persoonlijkheid.


Investering en locatie

Een Human Design basisreading duurt ongeveer 2 uur en kost € 175,- (BTW vrijgesteld)
Dit is inclusief een uitgebreid persoonlijk rapport (Engelstalig) dat je na de sessie ontvangt.

De sessie kan live (Zevenhuizen of Rotterdam) plaatsvinden of online. 

 


Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten, neem dan contact met me op. Met veel passie vertel ik je er graag alles over. Of vraag een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten aan om mij beter te leren kennen en te voelen of dit iets voor je is.