Google-rating: 4,9

Lees hier de reviews op Google

Lees hier de ervaringen met Vidafy's kurkuma-druppels: Vidafystories.com


Lizzy:

"Ik heb een ontzettende fijne sessie bij Moniek gehad. Vooraf vond ik het spannend hoe de sessie zou gaan, waardoor het online kennismakingsgesprek ontzettend prettig was. De ruimte van de afspraak voelde gelijk heel fijn en veilig aan. Het is heel prettig eerst wat vragen te beantwoorden waarbij Moniek goed mee kan voelen waar de aandacht naar toe mag gaan in de sessie. Tijdens de sessie, maar vooral erna voelde ik een enorme verandering. Ik stapte een stuk lichter weer in de auto. Mijn schouders voelden minder verstijfd, ook nog voor een periode erna. Daarnaast zijn er veel zaken op zijn plek gevallen en kan ik met veel dagelijkse situaties makkelijker omgaan. De dingen mogen er meer zijn en ik heb veel minder oordeel over mezelf. De sessie en de uitkomst ervan, het is zo ontzettend fijn en waardevol. Ik kan een sessie bij Moniek echt aan iedereen aanraden."

 


"Spot on"


Emilie:

"Spot on: Moniek wist via haar intuïtieve gave precies de onderwerpen, die mij op dat moment bezig hielden, te belichten. De erkenning van iemand (die niets daarvoor van de situatie wist) en daarnaast het liefdevol en zorgvuldig benoemen van deze situatie, werkten helend voor mij. Moniek heeft een vrijelijke manier van door de reading heen te navigeren, en dat voelde stimulerend. Ze is zeer sensitief en bedachtzaam in hoe ze de informatie overbrengt en heeft de gave om informatie die niet altijd even comfortabel voelt toch op een respectvolle manier te delen. Dankjewel Moniek!"

Egbert:

"Moniek heeft een unieke gave om vanuit haar voelen je te begeleiden naar dat wat aangeraakt moet worden. Het is een hele prettige combinatie van nuchter Hollands verstand met een hoger weten wat direct helpend is voor waar je mee bezig bent.


"Moniek heeft in een paar sessies heel veel bij me teweeggebracht" - Femke


Richard:

"Ik maakte een afspraak met Moniek, omdat ik in eerste instantie geïnteresseerd was in Human Design. Moniek is een hele fijne persoonlijkheid en ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. We begonnen met een kort gesprek, waarin ik vertelde wat er allemaal speelde op dat moment in mijn leven. Ze voelde direct haarfijn aan dat er meer nodig was dan Human Design. Ze gaf dit op een hele fijne manier terug. En toen zijn we na mijn goedkeuring gaan freestylen, zoals ik dat noem. Ik had volledig vertrouwen in Moniek en heb het laten gebeuren. Ze gaf mij door middel van een aantal oefeningen hele mooie inzichten en vervolgens zorgde dat een aantal blokkades als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik voelde me herboren na de sessie. Het was in 1 woord fantastisch. De manier van werken van Moniek is bijzonder. Het is heel mooi hoe zij volledig intuïtief, die tools inzet die op dat moment nodig zijn. En dat doet ze op een hele fijne manier. Moniek is niet alleen een hele goede transformatie coach, maar bovenal een heel liefdevol en fijn mens. Ik daar ben ik super dankbaar voor. 🕊️🙏🏻"

 

Femke:

"Moniek heeft in een paar sessies heel veel bij me teweeg gebracht. En dat eigenlijk allemaal heel subtiel. Door de juiste vragen te stellen geeft ze me heel goed inkijk bij mijzelf. Ik voel me erg op mijn gemak bij haar. Haar uitleg is duidelijk en rustig. De laatste weken heb ik echt intens van dagen kunnen genieten, ik moet minder van mezelf, heb het gevoel dat ik minder vecht. Moniek heeft me veel inzicht en kennis gegeven. Daardoor ben ik veel relaxter geworden. Ik geef mijn gevoel meer de ruimte en leef meer in het nu en accepteer hoe en wie ik nu ben.
Moniek, nogmaals heel erg bedankt voor al je hulp de afgelopen periode! Je bent een heel mooi mens."

 

Agnes:

“Lieve Moniek, dankjewel voor deze prachtige reis naar mezelf! 😊 Je weet hoe je een coachee moet begeleiden tijdens het Lichter Leven programma. Veiligheid, transparantie, jouw kennis en ervaring zijn hierbij toonaangevend geweest gedurende het traject. Bij jou als professional is een coachee in goede handen: je creëert een vertrouwensband waarop de relatie verder uitgebouwd kan worden. Dit vertrouwen is het fundament voor de gehele begeleiding geweest. Je bent flexibel en bekijkt waar de coachee het beste mee geholpen is, ook als dit betekent dat het programma even niet wordt gevolgd. Daarnaast hebben jouw eigen ervaringen en kennis mij soms ondergedompeld in een wereld die ik voorheen niet kende, maar waar ik nu zo veel meer over wil leren. Jouw warme persoonlijkheid Moniek heeft daar ook zeker aan bijgedragen. Ik ben heel blij dat ik jou heb leren kennen en wens je al het goeds toe!"


"Een prachtige reis naar mezelf" - Agnes


Raoul:

"De informatie die jij met mij deelde was precies wat ik op dit moment nodig heb. Mooi hoe dat gaat. Ik ben aangenaam verrast door de manier waarop je het complexe Human Design-systeem voor mij in korte tijd overzichtelijk en begrijpbaar hebt gemaakt. Je praktische voorbeelden maken het samen met je pit en toch ook rustige houding fijn om te luisteren. Je hebt een nieuwe wereld voor me geopend! Dankjewel lieve Moniek! ❤️"

Evelien:

"Moniek ging heel professioneel te werk. Ik voelde me op mijn gemak bij haar, wat een enorme meerwaarde is bij het toevertrouwen van privézaken. Ze handelde vanuit een respectabele, gelijke hoogte wat aangenaam is. Door met precisie door te vragen, kwam ze bij de kern van het probleem. Ik ben nu in staat om vroegtijdig, meer op voorhand mijn grenzen aan te geven. Mijn herwonnen assertiviteit maakt me zelfverzekerder. Bedankt Moniek, je bent een topcoach!"

Angelique:

"Ik heb een hele mooie transformatiesessie mogen ervaren bij Moniek. Moniek heeft een zachte en rustige uitstraling. Zij zorgt op een liefdevolle en betrokken manier voor een veilige setting, waarin alles er mag zijn. Moniek heeft sterke heldere vermogens waarmee zij waarneemt wat er getransformeerd mag worden. Dat geeft zij op een ‘aardse’ manier door. In een mooi samenspel hebben we de beelden en boodschappen kunnen duiden. Ook dankzij het veld dat duidelijk liet weten wanneer we iets belangrijks te pakken hadden. Vervolgens heeft Moniek (samen met haar gidsen) mij liefdevol begeleid bij het loslaten van oude patronen en pijnen. Na afloop voelde ik me licht en stralend. Ik heb mooie inzichten opgedaan, die mij nog elke dag helpen om bij mezelf te blijven in contact met anderen en niet in mijn oude patronen te stappen. Het is heel fijn om te merken dat mijn omgeving meebeweegt. Ook kwamen we in de sessie oude pijn tegen die we samen hebben geheeld. Moniek is ook zorgvuldig in de nazorg na de sessie. Zij checkt kort na de sessie en na een paar weken hoe het met je gaat en wat de sessie met je heeft gedaan. Dankjewel lieve Moniek, voor jouw fijne begeleiding en de mooie inzichten en beweging die je me hebt gebracht!"

 


"Er zijn veel zaken op zijn plek gevallen."


Mark

Soms kom je iemand door samenloop van omstandigheden tegen waardoor het leven een ervaring / reis wordt. Voor mij is Moniek deze persoon. Gedurende het Bridgeman traject heb ik mijzelf aan de hand van Moniek ontwikkeld van zoekend persoon naar iemand met een richting een doel. Mijn leven ziet er dankzij Moniek een stuk mooier en rijker uit. Dank je Moniek voor de mooie gesprekken, tijd en rust die je mij hebt gegeven. Ik zal het nooit vergeten. Liefs Mark

Gerda:

"Een jaar geleden had ik mijn eerste transformatiesessie bij Moniek. Ik voelde me gelijk op mijn gemak en voelde mij gehoord en gezien. Moniek voelde aan waar de aandacht naartoe mocht gaan. Ze gaf mij door middel van een aantal oefeningen hele mooie inzichten waardoor heling in oude wonden ontstond en oude patronen werden doorbroken.
Moniek gaf mij inzicht, kracht, bewustwording en vertrouwen wat nog steeds voelbaar is. Ik kan weer meer voelen en verbinden, stapje voor stapje steeds meer. Ik geef mijn gevoel meer de ruimte en leef meer in het nu en accepteer hoe en wie ik nu ben.
Moniek is betrokken, empatisch, zo blijft zij na iedere sessies nauw betrokken door via de app te vragen hoe het met je gaat.
Lieve Moniek, nogmaals heel erg bedankt voor al je hulp de afgelopen periode!"

Carla:

"De sessies met Moniek waren verhelderend en inspirerend. Ze stelde zich heel open op, waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Door haar manier van vragen stellen kwam ik al in de eerste sessie vrij snel tot een inzicht waar ik al een poos naar op zoek ben. Moniek reageerde snel en adequaat op tussentijdse vragen van mijn kant. Kortom; een fijne ervaring waar ik levenslang iets aan heb."


"Een fijne ervaring waar ik levenslang iets aan heb" - Carla


Babette:

Wauw, dank je wel Moniek! Dankzij jouw reading over voorouderlijke lijnen waarin we samen op ontdekkingstocht gingen naar de ‘oorzaak’ van een blokkade op seksueel vlak, is er weer van alles gaan stromen 🙏

 

Michel:

"De sessies hebben me meer rust gebracht in het dagelijks leven en omgang met situaties en hebben openingen gegeven naar meditatie en personen die mij naar een hoger level brengen. Via tips ben ik op zaken uitgekomen die mij zeer aanspreken zoals de geometrische art van Janosh en kwantumfysica. De laatste sessie met Moniek was ook weer zeer verhelderend. In een trance kwam al snel naar voren dat er een blokkade zat die ik nu nog steeds niet helemaal kan plaatsen, maar hij is weg en het is goed zo. Ik ben de afgelopen weken voor mijn gevoel weer iets relaxter in het leven gaan staan, weer iets kwijt."

 

Eva:

“Wat ik als heel prettig heb ervaren, is dat Moniek goed kan luisteren en zich goed voorbereidt op de sessies. Ze had altijd snel door waar de ‘schoen wrong’. Bij aanvang van het Lichter Leven-traject was ik vooral bang om mijn zekerheden en dierbaren te verliezen door mijn transformatie. Dit is in de loop van het traject wel veranderd. ‘Ik ben altijd goed genoeg’ is een voorbeeld van iets wat ik nu echt beter kan voelen, daardoor werd het minder eng om stapjes uit de ‘oude comfortzone’ te zetten.
Sessie 4 is me echt bijgebleven. In het verkrijgen van inzichten maakte Moniek een scherpe draai in een geleide meditatie, waardoor er een veld opende waarin heel veel duidelijk werd. Dat was echt heel helpend. Alles bij elkaar een heel waardevolle reis! Moniek hielp me echt met het hart en het hoofd verbinden.”

 

Roean:

"Tijdens onze Human Design-sessie merkte ik op hoe ik mij op mijn gemak voelde bij Moniek. En ondanks dat ik haar regelmatig onderbrak of ik van topic afraakte; ze nam altijd wel weer de regie om weer terug te keren naar waar we gebleven waren. Ze komt intelligent en betrokken over. Kortom: ze was tijdens ons gesprek goed gefocust, flexibel, geduldig maar ook eerlijk: wat ik als erg prettig heb ervaren."


"Mijn leven ziet er dankzij Moniek een stuk mooier en rijker uit." - Mark


Jochem:

“Je bent tijdens de sessie zeer goed in het aanvoelen en het gebruiken van je intuïtie. Waarbij de cliënt het gevoel heeft dat alles er mag zijn. Daarnaast stuur je op een hele goede wijze aan om naar de pijn toe te gaan en daarbij voel je je als cliënt veilig en op je gemak. Je bent een uitstekende coach als met op zoek is naar meer acceptatie van wat is."

 

Willem:

"Ik ben dankbaar voor de uitstekende hulp van Moniek. Ze wist na een kort gesprek precies aan te voelen in welke hoek mijn probleem lag. Ze liet het mij zelf inzien en aanvoelen door mij contact te laten maken met mijn hogere zelf."