TRANSFORMATIECOACHING | HEALING | READING | TRAINING | HUMAN DESIGN

Google-rating: 5,0

Lees hier de reviews op Google


Emilie:

Spot on: Moniek wist via haar intuïtieve gave precies de onderwerpen, die mij op dat moment bezig hielden, te belichten. De erkenning van iemand (die niets daarvoor van de situatie wist) en daarnaast het liefdevol en zorgvuldig benoemen van deze situatie, werkten helend voor mij. Moniek heeft een vrijelijke manier van door de reading heen te navigeren, en dat voelde stimulerend. Ze is zeer sensitief en bedachtzaam in hoe ze de informatie overbrengt en heeft de gave om informatie die niet altijd even comfortabel voelt toch op een respectvolle manier te delen. Dankjewel Moniek!


"Moniek heeft in een paar sessies heel veel bij me teweeggebracht" - Femke


Femke:

"Moniek heeft in een paar sessies heel veel bij me teweeg gebracht. En dat eigenlijk allemaal heel subtiel. Door de juiste vragen te stellen geeft ze me heel goed inkijk bij mijzelf. Ik voel me erg op mijn gemak bij haar. Haar uitleg is duidelijk en rustig. De laatste weken heb ik echt intens van dagen kunnen genieten, ik moet minder van mezelf, heb het gevoel dat ik minder vecht. Moniek heeft me veel inzicht en kennis gegeven. Daardoor ben ik veel relaxter geworden. Ik geef mijn gevoel meer de ruimte en leef meer in het nu en accepteer hoe en wie ik nu ben.
Moniek, nogmaals heel erg bedankt voor al je hulp de afgelopen periode! Je bent een heel mooi mens."

 

Agnes:

“Lieve Moniek, dankjewel voor deze prachtige reis naar mezelf! 😊 Je weet hoe je een coachee moet begeleiden tijdens het Lichter Leven programma. Veiligheid, transparantie, jouw kennis en ervaring zijn hierbij toonaangevend geweest gedurende het traject. Bij jou als professional is een coachee in goede handen: je creëert een vertrouwensband waarop de relatie verder uitgebouwd kan worden. Dit vertrouwen is het fundament voor de gehele begeleiding geweest. Je bent flexibel en bekijkt waar de coachee het beste mee geholpen is, ook als dit betekent dat het programma even niet wordt gevolgd. Daarnaast hebben jouw eigen ervaringen en kennis mij soms ondergedompeld in een wereld die ik voorheen niet kende, maar waar ik nu zo veel meer over wil leren. Jouw warme persoonlijkheid Moniek heeft daar ook zeker aan bijgedragen. Ik ben heel blij dat ik jou heb leren kennen en wens je al het goeds toe!"


"Een prachtige reis naar mezelf" - Agnes


Raoul:

"De informatie die jij met mij deelde was precies wat ik op dit moment nodig heb. Mooi hoe dat gaat. Ik ben aangenaam verrast door de manier waarop je het complexe Human Design-systeem voor mij in korte tijd overzichtelijk en begrijpbaar hebt gemaakt. Je praktische voorbeelden maken het samen met je pit en toch ook rustige houding fijn om te luisteren. Je hebt een nieuwe wereld voor me geopend! Dankjewel lieve Moniek! ❤️"

Evelien:

"Moniek ging heel professioneel te werk. Ik voelde me op mijn gemak bij haar, wat een enorme meerwaarde is bij het toevertrouwen van privézaken. Ze handelde vanuit een respectabele, gelijke hoogte wat aangenaam is. Door met precisie door te vragen, kwam ze bij de kern van het probleem. Ik ben nu in staat om vroegtijdig, meer op voorhand mijn grenzen aan te geven. Mijn herwonnen assertiviteit maakt me zelfverzekerder. Bedankt Moniek, je bent een topcoach!"

Carla:

"De sessies met Moniek waren verhelderend en inspirerend. Ze stelde zich heel open op, waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Door haar manier van vragen stellen kwam ik al in de eerste sessie vrij snel tot een inzicht waar ik al een poos naar op zoek ben. Moniek reageerde snel en adequaat op tussentijdse vragen van mijn kant. Kortom; een fijne ervaring waar ik levenslang iets aan heb."


"Een fijne ervaring waar ik levenslang iets aan heb" - Carla


Michel:

"De sessies hebben me meer rust gebracht in het dagelijks leven en omgang met situaties en hebben openingen gegeven naar meditatie en personen die mij naar een hoger level brengen. Via tips ben ik op zaken uitgekomen die mij zeer aanspreken zoals de geometrische art van Janosh en kwantumfysica. De laatste sessie met Moniek was ook weer zeer verhelderend. In een trance kwam al snel naar voren dat er een blokkade zat die ik nu nog steeds niet helemaal kan plaatsen, maar hij is weg en het is goed zo. Ik ben de afgelopen weken voor mijn gevoel weer iets relaxter in het leven gaan staan, weer iets kwijt."

 

Eva:

“Wat ik als heel prettig heb ervaren, is dat Moniek goed kan luisteren en zich goed voorbereidt op de sessies. Ze had altijd snel door waar de ‘schoen wrong’. Bij aanvang van het Lichter Leven-traject was ik vooral bang om mijn zekerheden en dierbaren te verliezen door mijn transformatie. Dit is in de loop van het traject wel veranderd. ‘Ik ben altijd goed genoeg’ is een voorbeeld van iets wat ik nu echt beter kan voelen, daardoor werd het minder eng om stapjes uit de ‘oude comfortzone’ te zetten.
Sessie 4 is me echt bijgebleven. In het verkrijgen van inzichten maakte Moniek een scherpe draai in een geleide meditatie, waardoor er een veld opende waarin heel veel duidelijk werd. Dat was echt heel helpend. Alles bij elkaar een heel waardevolle reis! Moniek hielp me echt met het hart en het hoofd verbinden.”

 

Roean:

"Tijdens onze Human Design-sessie merkte ik op hoe ik mij op mijn gemak voelde bij Moniek. En ondanks dat ik haar regelmatig onderbrak of ik van topic afraakte; ze nam altijd wel weer de regie om weer terug te keren naar waar we gebleven waren. Ze komt intelligent en betrokken over. Kortom: ze was tijdens ons gesprek goed gefocust, flexibel, geduldig maar ook eerlijk: wat ik als erg prettig heb ervaren."


"De sessies hebben me meer rust gebracht" - Michel