Transformatiesessie


De diepte in met intuïtieve begeleiding

Wil je werken aan een specifiek vraagstuk? Dan is een transformatiesessie een krachtige manier om snel een flinke doorbraak te realiseren. 


Tijdens een transformatiesessie spelen we met jouw energie. We stellen je hulpvraag scherp en vervolgens laten we alles intuïtief gebeuren. Er staat geen vorm of methode vast, we laten ons verrassen. Je krijgt inzichten, heling en een flinke zet in de richting van jouw zielsmissie.

 

Hoe ziet een transformatiesessie eruit?

Voor een sessie zet ik een krachtig veld waarin ik de universele intelligentie en jouw en mijn gidsen uitnodig. Jij komt met je hulpvraag en in het energieveld van de sessie gebeurt er wat er wil gebeuren. Hierbij gebruiken we jouw lichaam als ingang. De onderliggende kern wordt duidelijk. Je krijgt inzichten in je patronen en blokkades en wordt je bewust van eventuele blinde vlekken. Via jouw lichaam en/of je onderbewuste gaan we naar de kern van een pijnstuk toe en/of maken we een reis naar antwoorden over de richting die je op mag.

Een intuïtieve sessie heeft geen vaste vorm. De ene keer lossen we een kindstuk op, de andere keer schonen we een voorouderlijn op. Weer een andere keer beland je in een vorig leven waar een pijnstuk is begonnen of laat je als vanzelf van alles los terwijl je simpelweg zit en voelt. Ook ikzelf word telkens verrast door nieuwe manieren waarop dit gebeurt. Je krijgt precies wat je nodig hebt en je krijgt nooit meer dan je aankan. 


Tijdens de sessies werken we ook aan het versterken van je intuïtie en mediamieke gaven en de verbinding tussen hoofd en lichaam. Aan het einde van elke sessie krijg je handvatten om alle groei van die sessie te integreren in je dagelijks leven.

Mijn manier van werken is warm, liefdevol, doortastend en down-to-earth. Ik gebruik humor waar dat kan en laat je liefdevol je pijn doorvoelen waar dat nodig is. Altijd vanuit liefde en veiligheid.

 

Onderwaterwereld met zonlicht

Een transformatiesessie is een zeer krachtig middel om:

 • angsten, blokkades en pijnstukken los te laten;
 • je zielsmissie helderder te krijgen;
 • los te breken uit je eigen gevangenis en je vrij te voelen;
 • rust en balans van binnenuit te voelen;
 • zelfliefde te vergroten en daarmee ook meer liefde van anderen aan te trekken;
 • de verbinding met jezelf te verdiepen;
 • in je kracht te gaan staan;
 • je bewustzijn te vergroten en meer inzicht in jezelf te krijgen;
 • te ontdekken wie je diep van binnen bent en wat je wilt;
 • je echte pure zelf te worden;
 • in een staat van overgave, flow en moeiteloosheid te komen.
 • en nog véél meer :-)


Human Design

In de holistische begeleiding nemen we ook jouw Human Design mee. Dit is je unieke blauwdruk op basis van je geboortedatum, -plaats en -tijd. Een krachtige bonus om jezelf nog beter te leren kennen en te leven volgens jouw unieke gebruiksaanwijzing. 

 

Wat levert een transformatiesessie je op?

Door de verbinding met je ware natuur weer te herstellen, word je authentieker, gelukkiger, passievoller en vrijer. En wordt het leven veel makkelijker. Wie thuiskomt bij zichzelf en meer naar zijn gevoel gaat luisteren in plaats van naar het hoofd, gaat het leven leiden dat bij hem past. Uiteindelijk gaat het erom dat je je authentieke zelf wordt. En dat maakt je een stralend en gelukkig mens van binnenuit.


Investering en locatie

Een transformatiesessie duurt ongeveer 1,5 à 2 uur en kost € 180,- (live op locatie) of € 160,- als je kiest voor een online sessie. 

(Prijzen zijn vrijgesteld van BTW.)

De sessies vinden online of live plaats. De live sessies vinden doorgaans plaats in Rotterdam. Een andere locatie kan in overleg ook mogelijk zijn.


Intake

In de meeste gevallen vul je voorafgaand aan de eerste sessie een intakeformulier in. Dit geeft mij een helderder beeld van jouw situatie en is ook voor jouzelf al een mooie start van je proces. Het invullen van het formulier kan al veel losmaken en inzichten geven. 

 

Moniek Klop voor vlinderbeeld

Methoden en technieken

Ik gebruik methoden en technieken uit de wetenschap, oosterse wijsheden en westerse kennis. Onder andere:

 


Transformatiecoach Moniek Klop zittend in bos

Meer weten?

Wil je meer weten, neem dan contact met me op. Met alle liefde beantwoord ik je vragen. Of vraag een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten aan om mij beter te leren kennen en te voelen of dit iets voor je is.