Human Design: je unieke blauwdruk


Wist je dat je geboren bent met een unieke gebruiksaanwijzing? Een weergave van je persoonlijke eigenschappen die vertelt waarom je hier bent en hoe jij je leven het beste kan leven?

Bij de sessies die ik geef neem ik je Human Design mee. Hierdoor zijn de sessies nog beter afgestemd op jouw unieke persoonlijkheid. Als je vooraf je geboortegegevens met me deelt, download ik je chart en houden we die erbij gedurende de sessie of het traject. 


Human Design chart

Wat is Human Design?

Human Design is een systeem dat inzicht geeft in je talenten en uitdagingen op basis van je geboortedatum en exacte geboortetijd en -plaats. De stand van de planeten op dat moment heeft jouw blauwdruk bepaald. Hoe je bent geprogrammeerd, wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij jou past. Human Design vertelt hoe jij het beste keuzes kan maken en wat jouw doel in dit leven is. Een fantastische tool om jezelf beter te leren kennen en je authentieke zelf te worden. Als je gaat leven volgens de strategie van je design, ga je het leven leiden dat bij je past. En gaat alles steeds moeitelozer.

Het complexe Human Design-systeem brengt verschillende oude wijsheden en moderne wetenschap bij elkaar. Het combineert elementen uit de astrologie, de chakraleer, de Chinese I’Ching, de Kabbala en kwantumfysica. Het model is in 1987 intuïtief ontstaan door de Canadese Robert Allan Krakower, beter bekend als Ra Uru Hu. In 8 dagen kreeg hij de informatie over de universele werking van het systeem door via een stem. Hoewel hij een sceptische wetenschapper was die niet open stond voor het mystieke, ging hij aan de slag met het systeem. Nadat hij talloze mensen een Human Design-analyse had gegeven, had hij maar één conclusie: wow, het systeem klopt!

Human Design beschrijft de energie-uitwisseling binnen ieder individu en tussen mensen. We hebben elkaar allemaal nodig. Iedereen heeft een uniek stukje van de puzzel. Als iedereen volgens zijn eigen unieke Human Design leeft, dan is de hele wereld in harmonie. Als een grote puzzel waarvan de stukjes perfect in elkaar passen. 

Sinds ik de strategie van mijn Human Design volg, is mijn leven één grote magie en ervaar ik steeds meer flow, rust en energie. Het is zo ontzettend waardevol om jezelf goed te kennen. Ik ben gefascineerd door dit systeem en vertel je er graag meer over.

Gratis Human Design chart

Jouw persoonlijke Human Design chart kun je hier gratis downloaden.
Het vergt wat kennis om je chart af te lezen. Schrik dus niet als het model je duizelt als je dit voor het eerst ziet. Voor wie net start met Human Design, zijn het type en de strategie het belangrijkste om mee aan de slag te gaan. Er zijn vier types: de Manifestor, de Generator (waaronder de Manifesting Generator), de Projector en de Reflector. Elk type heeft een ander werkend aura.

 

Human Design types en hun aura

Ik bied geen losse Human Design readings, maar verwerk mijn kennis en ervaring van dit systeem in de sessies en readings. Zodoende zijn de sessies nog beter afgestemd op jouw unieke persoonlijkheid.

 


Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten, neem dan contact met me op. Met veel passie vertel ik je er graag alles over. Of vraag een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten aan om mij beter te leren kennen en te voelen of dit iets voor je is.