Tips voor fysieke ondersteuning


Transformatie vraagt veel van je lichaam. Daarom is het belangrijk om ook je fysieke laag te voorzien van de juiste voeding en ondersteuning. Zelf heb ik veel (gehad) aan onderstaande producten. 

 

Vidafy's kurkuma-druppels

Kurkuma staat bekend als krachtige ontstekingsremmer en antioxidant. Het ondersteunt bij pijn, vermoeidheid, stress en de talloze chronische klachten. Daarnaast ondersteunt het onder andere het immuunsysteem, de hart- en hersenfunctie, de spijsvertering, huid en haar en draagt het bij aan een goede slaap.

De kurkuma-druppels van Vidafy zijn baanbrekend en niet te vergelijken met andere kurkuma-supplementen. Door de revolutionaire BioMS™-technologie wordt de kurkuma namelijk tot 277 keer (!) beter opgenomen en blijft het 24 uur in het bloed.

Ik gebruik ze ook en wil niet meer zonder. Ik voel me er fitter en energieker door en de druppels hebben me geholpen in het herstel van mijn burn-out.  

Flesje Vidafy kurkuma-druppels met verpakking

Aardingslaken

Wist je dat (huid)contact met de aarde van levensbelang is, net als ademen en gezond eten? Als mens zijn we verbonden met het elektromagnetische veld van de aarde. Waar de mens vroeger heel vaak blootvoets buiten liep, zijn we in ons huidige leven het contact met de aarde verloren doordat we op schoenen lopen en in geïsoleerde huizen wonen. Met stress en andere klachten tot gevolg. 

Er zijn prachtige aardingsproducten ons helpen te aarden. Zelf wil ik niet meer zonder mijn aardingslaken. Door hierop te slapen, breng je al eenderde van je tijd aardend door en help je je lichaam weer in zijn natuurlijke balans te komen. Een aardingslaken kan o.a. helpen:

  • stress te verlagen
  • zuurstof aan je organen, spieren en weefsels te geven
  • je bloedsomloop te verbeteren
  • ontstekingen te neutraliseren
  • dieper te slapen en daarmee intensiever te herstellen tijdens de slaap

De mijne kocht ik bij Aarding.org. Deze webwinkel biedt goede kwaliteit aardingsproducten en uitstekende service. Aanrader!

Vrouw aardend in het gras

CBD QuantumDrops

CBD-olie staat bekend om zijn kalmerende en rustgevende effecten. Het heft energetische blokkades op, waardoor het lichaam op natuurlijke wijze in balans wordt gebracht. De QuantumDrops, ontwikkeld door bekend holistisch arts drs. Roy Martina, bevatten CBD-olie waaraan helende frequenties zijn toegevoegd. De frequenties versterken de effecten van de CBD-olie.

Of je nu op zoek bent naar meer ontspanning, mentale helderheid, spirituele afstemming, pijnstilling, gezondere darmen, detox of iets anders; er zijn 24 unieke CBD-oliën samengesteld met specifieke frequenties voor verschillende doeleinden.

CBD-olie is afkomstig van de hennepvariëteit van de cannabisplant. Het produceert echter geen psychoactief effect zoals cannabis.

Flesje Quantum drops Joyfulness

Spijkermat

Wow, kan ontspannen zó simpel en snel? Dat dacht ik toen ik voor het eerst op een spijkermat lag. Dit is een mat met een paar honderd spikes die zorgen voor een soort drukmassage. Je gaat erop liggen, zitten of staan en krijgt het effect van een acupressuursessie. Het ontspant, stimuleert de bloedcirculatie en energiedoorstroming en heft blokkades op. Een spijkermat wordt o.a. gebruikt tegen stress, stijve spieren, pijn en koude voeten. Daarnaast wordt hij ingezet voor een goede slaap en het afvoeren van afvalstoffen. Ook bij mentale klachten kan de mat helpen, omdat er geluksstofjes vrijkomen in de hersenen.

Bekende merken zijn bijvoorbeeld Flowee en Shakti. Zelf heb ik een goedkopere, gewoon van Bol.com.


Transformatiecoach Moniek Klop zittend in bos

Meer weten?

Wil je meer weten, neem dan contact met me op. Met alle liefde beantwoord ik je vragen.