Revolutie in natuurlijke supplementen


Wil je je gezondheid extra ondersteunen of heb je last van chronische klachten, pijn of vermoeidheid? Dan kunnen de kurkuma-druppels van Vidafy een zeer krachtige basis voor je zijn. Dit is niet zomaar een supplement, maar een baanbrekend natuurlijk product dat je lichaam kan herstellen op celniveau.

Wat is en doet kurkuma?

Kurkuma is een specerij dat bekend staat om zijn therapeutische eigenschappen en gezondheidsvoordelen. Het komt uit India en wordt al eeuwenlang gebruikt als ontstekingsremmer, antioxidant en pijnstiller. Het actieve bestanddeel van de kurkumawortel, curcumine, wordt onder andere ingezet voor gewrichtsklachten, hartklachten, slaapproblemen, detox, diabetes, dementie, huidproblemen, kanker, astma, hormonale klachten, darmklachten, artritis, bloeddrukherstel, verkoudheid, cholesterol, lever, hersenfunctie etc.

Het probleem met kurkuma: slechte opneembaarheid

Kurkuma lost zeer slecht op in water, waardoor ons lichaam het nauwelijks kan opnemen. Ook blijft het maar enkele uren in het bloed. Dankzij de revolutionaire BioMS™-technologie van Vidafy wordt de curcumine tot 277 keer (!) beter opgenomen en blijft het 24 uur in je bloed.

Flesje Vidafy Curcumin Plus met pipet

Portretfoto dr. Roy Martina


"'Dit is het beste product dat ik heb gezien in mijn 44 jaar als arts."

Dr. Roy Martina, gerenommeerd holistisch arts


Steeds meer mensen ontdekken de verbluffende werking van Vidafy.

Al duizenden mensen zagen hun chronische klachten verdwijnen, hebben meer energie, slapen beter en zitten weer lekker in hun vel dankzij dit bijzondere supplement.

Resultaten van gebruikers

 

Infographic 10 redenen waarom je Vidafy kurkuma moet gebruiken

Video's

Korte productvideo (3 min.):

Uitleg van de Amerikaanse arts Dr. Jeremy Thornton over wat het product doet en waarom het zoveel effectiever is dan gewone kurkuma (10 min.):

Meer video's over de gezondheidsvoordelen van de druppels, onder andere met holistisch arts dr. Roy Martina: 

https://www.youtube.com/@vidafycommunity/videos

Producten

Flesje Nanofy Curcumin met doosje

Nanofy Curcumin
Kurkuma + vitamine D3
1 fles: € 50,- 
3 flessen: € 135,-
4 flessen: € 180,-

Flesje Curcumin Plus met doosje

Curcumin Plus
Kurkuma + vitamine D3, vitamine C en gember
1 fles: € 60,-
3 flessen: € 162,-
4 flessen: € 216,-

Combinatiedeal 2 Nanofy + 2 Plus: € 189,-

Prijzen zijn excl. verzendkosten.

De druppels zijn te bestellen op http://www.vidafyglobal.com/moniek of direct bij mij. Vooralsnog raad ik aan om direct bij mij te bestellen, omdat je dan BTW en hoge verzendkosten bespaart. Ook bied ik een aantrekkelijke introductiekorting voor wie de druppels voor het eerst laagdrempelig wil ervaren.

Nieuwsgierig naar de gouden druppels?

Kijk voor meer informatie op www.vidafyglobal.com/moniek of neem contact met me op.


Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen NANOFY CURCUMIN en CURCUMIN PLUS?

NANOFY bevat curcumine en vitamine D3, terwijl CURCUMIN PLUS curcumine, vitamine D3, gember en vitamine C bevat. Beide varianten maken gebruik van BioMS™ technologie voor maximale absorptie.

Wat zijn de voordelen van de BioMS™-technologie?

De BioMS™ technologie zorgt voor een verbeterde absorptie van de actieve ingrediënten in curcumine, waardoor ze effectiever worden in het lichaam. Het biedt een biologische beschikbaarheid die tot 277 keer hoger is dan die van gewoon kurkumapoeder.

Wat is het verschil tussen kurkuma en curcumine?

Kurkuma is een plant die behoort tot de gemberfamilie en heeft een felgele kleur. Het wordt vaak gebruikt als specerij in de keuken en heeft een milde, aardse smaak. Curcumine is een van de actieve bestanddelen van kurkuma. Het is verantwoordelijk voor de heldergele kleur en heeft potentieel krachtige gezondheidsvoordelen. Hoewel kurkuma en curcumine vaak door elkaar worden gebruikt, is curcumine het specifieke bestanddeel waarvan wordt aangenomen dat het veel therapeutische eigenschappen heeft.

Hoeveel curcumine zit er in de druppels?

Slechts 10 druppels van VIDAFY bevatten ongeveer 8-10.000 mg curcumine, wat gelijk staat aan de hoeveelheid in 12 tot 32 curcuminecapsules met 1.600 gram (of 500 mg) kurkumapoeder.

Hoe snel kan ik resultaten verwachten?

Dit verschilt per persoon. Sommige mensen merken direct resultaat. Bij anderen duurt het weken of maanden voordat ze iets merken. Dat is vaak het geval als klachten al langer bestaan. Het lichaam gaat namelijk op natuurlijke wijze herstellen vanaf de bron, de cellen. Daarom wordt ook aangeraden om de druppels voor minimaal 3 maanden te gebruiken, omdat dit de tijd is dat je cellen een vernieuwingscyclus doormaken. 

De eerste dagen of weken kunnen er ontgiftingsverschijnselen optreden. Vaak gebeurt dit in de vorm van vermoeidheid, hoofdpijn, hartkloppingen of bestaande klachten die eerst even erger terugkomen. Als je begint met de gouden druppels, start er namelijk een schoonmaakactie in je lichaam. Die ontgiftingsverschijnselen zijn een goed teken dat je lichaam aan het werk is om zichzelf te genezen. Wees lief voor jezelf en drink veel water zodat de afvalstoffen die vrijkomen sneller afgevoerd kunnen worden.

Kan ik de gouden druppels gebruiken als ik darmproblemen heb?

Ja, VIDAFY kan helpen bij het bevorderen van een gezonde darmfunctie vanwege de anti-inflammatoire en anti-bacteriële eigenschappen van BioMS™ technologie. Het kan verlichting bieden bij darmproblemen op de lange termijn. Raadpleeg echter altijd je eigen arts voor gebruik.

Hoe lang gaat een flesje mee?

Elk flesje NANOFY of CURCUMIN PLUS bevat 15 ml, wat gelijk is aan ongeveer 400 druppels. Bij de aanbevolen dagelijkse onderhoudsdosering van 10 druppels per dag, gaat een flesje ongeveer een maand mee.

Zijn de druppels geschikt voor vegetariërs en veganisten?

Ja. Het product bevat geen dierlijke ingrediënten en is volledig plantaardig.

Worden de producten getest op kwaliteit en zuiverheid?

Ja, deze worden uitvoerig getest op kwaliteit, zuiverheid en veiligheid. VIDAFY gebruikt alleen hoogwaardige ingrediënten ende producten worden geproduceerd volgens strikte kwaliteitsnormen.


Transformatiecoach Moniek Klop zittend in bos

Meer weten?

Wil je meer weten, neem dan contact met me op. Met alle liefde beantwoord ik je vragen.