READING | HEALING | TRAINING | HUMAN DESIGN

Transformatiecoaching

Heling op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau


De diepte in met holistische coaching

Wil je werken aan een specifiek vraagstuk? Dan is een transformatiesessie volgens de Bridgeman Zelfrealisatie Methode een krachtige manier om snel een flinke doorbraak te realiseren. 

Transformatief coachen is de meest diepgaande vorm van coaching die er is en het effect is duurzaam. Dit komt doordat het werkt op alle lagen van je bestaan: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Het is diepgaand energiewerk dat een combinatie is van holistische coaching en healing.

Transformatiecoaching is een zeer krachtig middel om:

 • angsten, blokkades, trauma’s en pijnstukken los te laten;
 • hardnekkige patronen te doorbreken;
 • te herstellen van je burn-out;
 • los te breken uit je eigen gevangenis en je altijd en overal vrij te voelen;
 • rust en balans van binnenuit te voelen;
 • zelfliefde te vergroten en daarmee ook meer liefde van anderen aan te trekken;
 • de verbinding met jezelf te verdiepen;
 • weer in je kracht te gaan staan;
 • je bewustzijn te vergroten en meer inzicht in jezelf te krijgen;
 • te ontdekken wie je diep van binnen bent en wat je wilt;
 • je echte pure zelf te worden;
 • het leven te leren vieren en omarmen vol overgave. Moeiteloos en in flow....
 • en nog véél meer :-)

 

Onderwaterwereld met zonlicht

Hoe ziet een transformatiesessie eruit?

Samen gaan we op zoek naar de dieperliggende oorzaken van het issue waar je tegenaan loopt. Oude patronen, angsten, trauma’s en blokkades die we allemaal hebben en die ons belemmeren om onze volle potentie te leven. Je krijgt inzichten in je patronen en wordt je bewust van blinde vlekken. Via het onderbewuste gaan we naar de oorsprong van het pijnstuk toe. Dit kan bijvoorbeeld een situatie uit je jeugd of een vorig leven zijn. Zacht en liefdevol begeleid ik je in de heling van het stuk. De universele intelligentie helpt ons hier op magische wijze bij. Wat gebeuren wil, gebeurt. Ik laat me hierbij leiden door mijn hoger zelf en gidsen. Jij krijgt precies wat je nodig hebt en je krijgt nooit meer dan je aankan. Het effect is blijvend doordat we de wortel van het pijnstuk uit je celgeheugen verwijderen. Dit gebeurt op alle bestaanslagen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Tijdens de sessies werken we ook aan het versterken van je intuïtie en de verbinding tussen hoofd en lichaam. Bijvoorbeeld door meditaties en ademhalingsoefeningen te doen. Aan het einde van elke sessie krijg je handvatten om alle groei van die sessie te integreren in je dagelijks leven.

Mijn manier van coachen is warm, liefdevol, doortastend en down-to-earth. Ik gebruik humor waar dat kan en laat je ‘door de modder gaan’ waar dat nodig is. Altijd vanuit liefde en veiligheid.


Human Design en adem

In de holistische coaching nemen we ook jouw Human Design mee. Dit is je unieke blauwdruk op basis van je geboortedatum, -plaats en -tijd. Een krachtige bonus om jezelf nog beter te leren kennen en te leven volgens jouw unieke gebruiksaanwijzing. Waar nodig zetten we ook ademtechnieken in om het proces te ondersteunen.

 

Moniek Klop speels dansend in de natuur

Wat levert transformatiecoaching je op?

Door steeds lagen die niet van jou zijn ‘af te pellen’, word je authentieker, gelukkiger, passievoller en vrijer. Wie thuiskomt bij zichzelf en meer naar zijn gevoel gaat luisteren in plaats van naar het hoofd, gaat het leven leiden dat bij hem past. Uiteindelijk gaat het erom dat je je authentieke zelf wordt. En dat maakt je een stralend en gelukkig mens van binnenuit


Ga je liever voor een programma met een vaste opbouw en structuur?
Kijk dan eens bij het Lichter Leven programma. Een levensveranderende reis van 10 sessies waarin je leert je volste potentieel te leven (individueel of in een groep). Ook heel transformatief!


Investering en locatie

Een transformatiesessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en kost € 160,- (BTW vrijgesteld).

De sessies vinden plaats in Zevenhuizen of Rotterdam. Online is vaak ook mogelijk.


Intake

Voorafgaand vindt vaak een intakegesprek plaats. Hierin brengen we je situatie dieper in kaart. Duidelijk wordt waar voor jou de kern zit en waar voor jou de meeste winst te behalen is. Dit zal al veel in je losmaken en helderheid geven. Voorafgaand aan dit gesprek vul je een intakeformulier in.

Het intakegesprek duurt ca. 1,5 à 2 uur en kost € 100,-
Het gesprek vindt live of online plaats.

 

Moniek Klop voor vlinderbeeld

Methoden en technieken

Ik gebruik methoden en technieken uit de wetenschap, oosterse wijsheden en westerse kennis. Onder andere:

 


Meer weten?

Wil je meer weten, neem dan contact met me op. Met alle liefde beantwoord ik je vragen over transformatiecoaching. Of vraag een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten aan om mij beter te leren kennen en te voelen of deze energetische coachingsvorm iets voor je is.