READING | HEALING | TRAINING | HUMAN DESIGN

Reading voor inzicht en healing


Soms heb je even een helpende blik nodig om de antwoorden die in jou zitten naar boven te halen. Iemand die jouw diepere lagen kan lezen. Die ziet en voelt wat je nodig hebt, waar je blokkades zitten en welke richting je op mag.


Hoe ziet een energetische reading eruit?

In een reading lees ik je energieveld. Vanuit de verbinding met mijn hoger bewustzijn en spiritteam stem ik me af op jouw ziel en hoger bewustzijn. Jij stelt je vragen over bijvoorbeeld je werk, relatie, wonen, gezondheid of wat dan ook. Als antwoord daarop krijg ik beelden, woorden en gevoelens door die informatie geven over waar je nu staat op dit vraagstuk en wat je hiermee mag. Ik vertaal dit naar heldere boodschappen waarmee je verder kunt. Dit gebeurt intuïtief, waardoor je precies die inzichten krijgt die je op dat moment nodig hebt. Informatie waarvan je je nog niet bewust was, komen in je bewustzijn. Of je krijgt bevestiging van wat je diep van binnen al wist. Hierbij komt er ook meteen heling op gang. Je laat los wat je niet meer nodig hebt en komt dichterbij jezelf. Indien nodig en gewenst, zet ik aanvullende healingstechnieken in om je proces verder te ondersteunen. Je gaat naar huis met meer helderheid en tools om nieuwe stappen te zetten.

Een reading is heel waardevol als je:

  • helderheid wilt over de richting die je op mag of een zetje in de juiste richting nodig hebt;
  • antwoorden op vragen wilt;
  • inzicht wilt in je blokkades en blinde vlekken die jou ervan weerhouden om bepaalde stappen te zetten of verder te groeien;
  • de diepere oorzaak van een issue boven tafel wilt krijgen;
  • healing wilt ontvangen op de thema's die nu aandacht vragen;
  • dichterbij je authentieke vrije zelf wilt komen;
  • benieuwd bent welke boodschappen jij op dit moment nodig hebt. Je kan er dus ook heel open in gaan en je laten verrassen.

 

Mijn manier van readen is warm, liefdevol, zorgvuldig en down-to-earth. Ik gebruik humor waar dat kan en confronteer je liefdevol waar dat nodig is. Altijd vanuit zachtheid en veiligheid.


Investering en locatie

Een energetische reading van 60 minuten kost € 115,- (BTW vrijgesteld)
Een energetische reading van 90 minuten kost € 160,- (BTW vrijgesteld)

De reading vindt live (Zevenhuizen of Rotterdam) of online plaats.

 


Meer weten?

Wil je meer weten, neem dan contact met me op. Met alle liefde beantwoord ik je vragen. Of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan om mij beter te leren kennen en te voelen of een reading iets voor je is.